2009-07-23

The bomb.

Tā doma par mācīšanos Jelgavā ir tik, tik mierinoša, jo viss tur ir zināms, pazīstams. Bet došanās studēt uz Rīgu varētu būt man noderīgāka, jo tad nāktos pārkāpt pāri visādiem kompleksiem un savaldīt raksturu. 

2009-07-19

ABCBA.

Goal no.1. augstskolā: iemācīties izklaidēties. Apnicis jau būt tai ņerkstošajai būtnei, kas ar skaudību noskatās visos, kam jautri, un grib iet mājās.

Flying away.

Ja saliek kopā manas festivālvēlmes, tad iznāk, ka ir jāsēž mājās pie kompīša. 

2009-07-16

No more highschool.

Ir tik, tik patīkami saņemt šādu sms no angļu valodas privātskolotājas: "I'm glad. Everything was achieved thanks to your dexterity. You are great." Nu gluži kā tajā filmiņā.

2009-07-15

Heaven and earth collide.

Laikam jau pa īstam nemaz Amsterdamu neesmu izbaudījusi, jo ne space cakes ēdu, ne zāli pīpēju (no tās mēslu smakas vien vēmiens nāca), ne red light district piedāvātos labumus baudīju. Toties skatījos MTV, štopēju suši, biju vannā pēc gandrīz septiņu gadu pārtraukuma (kāpēc man likās, ka vannas ir foršas? so not true), dzēru alu un staigājos. Time well spent. 

T: "Nunu, bija vērts braukt?"

G: "Jā, vismaz nebija mājās pie datora jāsēž. Varēju tur pie TV sēdēt."

2009-07-11

Mhmmm.

Amsterdam, here I come!

Tas nekas, ka iepriekšējā vakarā tēva studiju biedri dzirdīja mani kā mazo ezi. Varbūt pirmo reizi vemšu lidmašīnā, hahahah. Cerams, šo dienu laikā atnāks apgaismība par to, kur studēt.

2009-07-09

This is your moment.

Šovakar vēl jāsakrāmējas, jo rīt nebūs laika, un jānoskatās jaunākais SYTYCD. Nezinu, ko ņemt  līdzi. Ar rītdienu sākas mans summer rush gandrīz mēneša garumā. Kompim būs atpūta no manis, lol. Vakar tieši pabeidzu skatīties "Friends" un "Britain's Next Top Model", šodien bija "Australia's Next Top Model" fināls, tā ka mani te gandrīz nekas netur, izņemot iknedēļas SYTYCD un "Top Chef Masters". Gaidu septembri, kad atsāksies visi seriāliņi. Oh, I'm a freak.

2009-07-06

Stuck in 2nd gear.

Kā izrādās, lai atbrīvotos no zemeņu lasīšanas, nemaz nevajag muguras sāpes kā tētim, pietiek vien pamīcīties gar zemenēm (kādai vajag uzkāpt virsū) un pačīkstēt, ka "te jau nav ko lasīt, divas zemenes septiņās rindās", lai mamma aizsūtītu prom, lol. + dārzā bija korintes, yeaaaah, manas mīļākās ogas!

2009-07-04

Power-out.

Atkal tikko uznāca panika, jo pēc 2 nedēļām ir jāiesniedz dokumenti augstkolā, bet es nezinu, kur un ko studēt. Man liekas, ka inženierija mani neinteresē, bet es neesmu pārliecināta, ka spētu būt žurnāliste, ja reiz man nepatīk cilvēki; visas filoloģijas arī varētu nebūt īpaši foršas. Interesants darbs būtu aviodispečers, bet tā ir pārlieku liela atbildība. Sucks, sucks, sucks.

2009-07-02

Eyes on fire.

Gribēju paskatīties, kas notiek dārzā. Liecos ārā pa logu un spēcīgi atsitu galvu pret stiklu. Nezinu, kāpēc man likās, ka logs ir vaļā. FML. 

Tagad galva sāp, sāp, sāp diezgan neciešami. 

2009-07-01

I'll understand.

Šķiet, esmu atkal darba kārtībā: acis grozīt varu gandrīz bez sāpēm, siekalas norīt varu, zem divām segām nav jāsalst, pieskarties ādai var. Nāsis gan periodiski un uz maiņām ir ciet, bet tā jau ir klasika. Pīpmanim ir krēpains klepus, man, rūdītai snuffa lietotājai, - problēmas ar degunu.