tag:blogger.com,1999:blog-3036814051960225262.post4953213419095515674..comments2024-02-25T17:33:09.617+02:00Comments on 2+2=5: Baby stepsGunahttp://www.blogger.com/profile/00898734043722105558noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-3036814051960225262.post-19612653977428824692017-05-29T14:22:13.867+03:002017-05-29T14:22:13.867+03:00Vienīgi kafejnīcā/ēdnīcā neviens automātiski kafij...Vienīgi kafejnīcā/ēdnīcā neviens automātiski kafijā cukurgraudu nemet iekšā, tiktāl aizdzīvojušies neesam!<br /><br />Man šis bija sāpīgs jautājums, kad skolas ēdnīcā kartupeļiem automātiski lēja virsū balto miltu mērci, kas man šķiet vienkārši briesmīgs un neēdams izstrādājums. Un tad nu d*rsā darbs un materiāls.Gunahttps://www.blogger.com/profile/00898734043722105558noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3036814051960225262.post-36175735668336407122017-05-29T14:07:06.200+03:002017-05-29T14:07:06.200+03:00Ieradums&pieradums. Te var vairākus līdzīgus j...Ieradums&pieradums. Te var vairākus līdzīgus jautājumus atvasināt - kāpēc jābojā tējas/kafijas garša ar cukuru/pienu? Kāpēc jābojā ēdiena garša ar sāli? uttVitālijshttps://www.blogger.com/profile/05162627570040774400noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3036814051960225262.post-15242924882682429952017-05-28T21:22:58.547+03:002017-05-28T21:22:58.547+03:00Tas ir kaut kas līdzīgs kā pērkot zupu tipiskā Rīg...Tas ir kaut kas līdzīgs kā pērkot zupu tipiskā Rīgas ēstuvē paspēt pateikt, ka krējumu nevajag, jo esi aizmirsis, ka 99% gadījumu to pievieno nemaz neprasot.<br /><br />Nekad neesmu sapratis, kāpēc zupu garša ir jāsačakarē ar krējumu.Anonymousnoreply@blogger.com