tag:blogger.com,1999:blog-3036814051960225262.post7344264181261470505..comments2024-02-25T17:33:09.617+02:00Comments on 2+2=5: An apple a day.Gunahttp://www.blogger.com/profile/00898734043722105558noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-3036814051960225262.post-65899388755355763242011-09-01T13:11:03.567+03:002011-09-01T13:11:03.567+03:00nu jā, kādi 20 grami no tās tomātšķēles būs :)
ir...nu jā, kādi 20 grami no tās tomātšķēles būs :)<br /><br />ir pamatotas aizdomas un arī aculiecinieku stāsti, ka - nē, franči paši tādu īsti nezina :DAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3036814051960225262.post-79482956656325292482011-09-01T09:43:05.835+03:002011-09-01T09:43:05.835+03:00Bet karbonāde franču gaumē ir ar dārzeņiem, tur ta...Bet karbonāde franču gaumē ir ar dārzeņiem, tur taču virsū gozējas tomāta šķēle :D Diez francūži paši tādu ēd?Gunahttps://www.blogger.com/profile/00898734043722105558noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3036814051960225262.post-73073019463294513772011-09-01T02:27:17.533+03:002011-09-01T02:27:17.533+03:00latvieši ēd latviešu nacionālo ēdienu - karbonādi....latvieši ēd latviešu nacionālo ēdienu - karbonādi. karbonādi franču gaumē. karbonādi šveiciešu gaumē. čehu gaumē. un vēl citās. ir viens krogs, kur teju visu eiropas valstu karbonādes ir :D ā, laba ēstuve ir tāda, kur karbonāde karas pāri šķīvja malai. turklāt "vidējais latvietis" apēdīs, kaut vēders jau plīst, karbonādi, bet atstās salātus uz šķīvja.<br />nu, mājās - kotletes cep, Anonymousnoreply@blogger.com