Nākamais uzdevums: iemācīties kārtīgi uztrīt nažus. Pagaidām tāds 5/10: ne tik traģiski kā Top Shop reklāmās, bet Cielaviņu nesagriezīsi.
4 komentāri:
Anonīms
teica...
Nažus uzasināt protu, bet ikdienas vajadzībām absolūti pietiekams ir šāds verķis: http://www.doorsixteen.com/wp-content/uploads/2010/12/sharpeners.jpg Cielaviņu sadalīt nevajadzētu būt problēmām.
Vienīgi rievotos nažus ar to uzasināt nevar, bet manā sortimentā tādu nemaz nav.
Asmens formas uzturēšanai bez šmirģeļa gan būs grūti iztikt, bet nu cik tad bieži to vajag?!
4 komentāri:
Nažus uzasināt protu, bet ikdienas vajadzībām absolūti pietiekams ir šāds verķis:
http://www.doorsixteen.com/wp-content/uploads/2010/12/sharpeners.jpg
Cielaviņu sadalīt nevajadzētu būt problēmām.
Vienīgi rievotos nažus ar to uzasināt nevar, bet manā sortimentā tādu nemaz nav.
Asmens formas uzturēšanai bez šmirģeļa gan būs grūti iztikt, bet nu cik tad bieži to vajag?!
SG.
Man tāda verķa nav, toties ir galoda, kuru gribu iemācīties pilnvērtīgi izmantot – tur gan jau jūtūbs būs labs padomdevējs!
Cielaviņa vispār nav normāli sagriežams produkts
Ierakstīt komentāru