2019-10-12

Vienlīdzība

Protams, “Caur ērkšķiem uz” šoviņā sievietes saliek divvietīgajā istabā ar cieši kopā sastumtām gultām. Ja viņu vietā būtu vīrieši, nekas tāds netiktu pat apsvērts. 

Fonā gan skan Bahs un, liekas, kaut kāds stilizēts Radiohead.

2 komentāri:

Anonīms teica...

Brīnos, ka kāds vēl "pavelkas" uz TV skatīšanos. Manu ikdienas real-life "šova" devu nodrošina tie youtube kanāli, kurus esmu atzinis par labu esam. Visdažādākie.

Jā valoda nav latviešu, bet tā nav problēma (latviešu saturu youtube vispār pat nemēģinu atrast. Neinteresē.)

p.s. Pirms kāda laika pirku pildspalvu grāmatnīcā un pirms manis bija krievu valodā runājošs onkulītis, kurš mēģināja nopirkt "skrepkas" (prasīja pārdevējai, kur viņas atrodas grāmatnīcā). Nu un pārdevēja (jauna "caca") ar viņu runāja tikai latviski. Un ne jau tāpēc, ka tas būtu kāds nacionālisma jautājums, nē. Pārdevēja vienkārši neprata krievu valodu. Un tas ir normāli. Kam mūsdienu jaunatnei, pat dzīvojot LV, mācīties krievu valodu? Nācās onkulītis izpalīdzēt ar tulkošanu. Pie savām "skrepkām" viņš tika :)

Kāpēc es to visu uzrakstīju? Da tāpēc, ka es jūtos pārāks, ka zinu krievu valodu. Un ne tikai krievu. Jebkuras valodas zināšana ir pluss. Kaut vai lai skatītots youtube video :)

V.

Guna teica...

TV šovu skatīšanās ir mans guilty pleasure!