2008-02-23

Don't panic.

  1. Šodien mums bija vecmāmiņas 90 gadu svinības. Tas nekas, ka viņas jau kādus 8 gadus nav. Bet bija galīgi mīlīgi, lai gan nevarētu teikt, ka tas bija kaut kāds atmiņu vakars un blāblāblā. Nē, tika apspriestas visas "aizliegtās" tēmas - reliģija, nauda, sekss (visvairāk jau pēdējā, lol). Es mīlu radiniekpasākumus - vienmēr var izrēkt iekšas.
  2. Kad devāmies uz mašīnu, atkal (kā vienmēr) ar tēti sākām pētīt zvaigznājus, pēc tam onkulis man parādīja Strēlnieku. Tētis teica, ka vajadzētu dabūt zvaigžņu karti un tad papētīt. Man radās ideja - kādā foršā vasaras vakarā dabūt kaut kur teleskopus (nu labi, var arī bez tiem, bet tā būtu stilīgāk), paņemt zvaigžņu karti, tēju un sviestmaizes, un segas un ielēkt mašīnā, un doties uz kaut kādu lauku vietu (piemēram, Dzelzāmuru, jo tur pagājušo gadu bija tiktiktik skaistais debesis, kādas nekad nebiju redzējusi), kur visu nakti pētīt zvaigznājus un tā. Nez, man liekas, būtu varenforši un tā. Vajag tikai mašīnu, kādu ar autovadītāja apliecību un līdzbraucējus. Šo tiešām vajadzētu realizēt šovasar.
  3. Vēl tā kā pēc tam nedaudz pabraukājāmies, un māsai radās ideja aizbraukt līdz "mazajam bānītim" - tādai lokomotīvei, kura vienā vietā Cukurenē uzcelta uz betona bloka. Mēs tur bērnībā bieži braucām, likās tik forši. Vēl vasarā ar riteņi biju aizbraukusi tur. Braucām, nogriezāmies un ieraudzījām, ka BĀNĪŠA TUR NAV!!! Tas bija briesmīgi - visas manas bērnības atmiņas, tā taču bija tiktiktik forša vieta! Kā viņi tā varēja?! Sākumā betonus, tagad bānīti. Cūkas.
  4. Jāizveido beidzot kaut kāda pleiliste. Ir savākušās čupa dziesmu, kuras pašreiz būtu ideāli piemērotas atskaņošanai.

1 komentārs:

Anonīms teica...

Tur jau sen visi tie vilcieni ir aizvākti. Vienreiz vecos tvaika brīnumus gribējās pabildēt, ne sūda nebija tāda iespēja. :(