2008-03-07

Californication.

  • Bāc, es nemaz nezināju, ka eksistē tāāds hits par mazcenas mobilajiem. Bet kaut kur salasījos un nočekoju iekša Gooogle, atradu iekš youtube un noklausījos! Kaut kāds ārprāts! Tas ir jādzird!
  • Mēs kaut kad ar māsu runājām, ka jāaizbrauc kaut kad uz Soraksanu. Šodien aiz garlaicības nočekoju viņu mājaslapu un sapratu, ka - jā - , jo drīzāk, jo labāk! Domāju, nav vērts gaidīt līdz māsas dzimšanas dienai, kad viņa solīja mani tur aizvest :D Lasīju ēdienkarti un atcerējos, cik tur viss bija garrršīgi, kā mūs pēc teātriem vai citiem pasākumiem krustmāte mūs tur veda, kā es ēdu cūkgaļu saldskābajā mērcē (ņamma), kā tētis gribēja ēst kotletes un dabūja tādas mini gaļas bumbiņas, kā Asnis domāja izēsties, paņemot kaut ko uz iesmiņiem, kas izskatījās DAUDZ, bet tur bija trīs koka iesmiņi ar maziem gaļas gabaliņiem, kā pavāri vēl nemācēja gatavot saldējumu, kā mēs tizlojāmies ar irbulīšiem! Ehhh, old times, old times...
  • Un Bils Geitss vairs nav pasaules bagātākais cilvēks. 13 gadus no vietas bija, bet šogad atgrūsts trešajā vietā. Laikam tā Vista nemaz tik barojoša nav.

2 komentāri:

Anonīms teica...

Man visu laiku likās, ka BIls jau sen nav bagātākais. Bagātākais bija tas Microsoft otrais pacans visu laiku?

lai nu kā- mazcenas mobilais kabatā, tagad viss tev ir čikiniekā :D

hell yeah

/laur

Anonīms teica...

MajkroZoftam nav "tas otrs pacans" ;)