2015-10-20

Oktobra favorīti, pt. II

  • BalticBox. Saņēmos beidzot pamēģināt un biju mērenā sajūsmā. Protams, tas nav nekāds Maslova piramīdas pirmais slānis (lai gan, hei, runa taču ir par ēdienu, un tā ir fizioloģiska vajadzība), bet sevis palutināšanai pats labumiņš. Ja to visu pēc tam kaut kur vienuviet arī varētu iegādāties, tad tas jau būtu nekst level.
  • Hāgenskalna komūna. Tikko atvērta vietiņa Nometņu ielā, kur ir neizskaidrojami forša atmosfēra un skan lieliska mūzika (aka tabakšņaukšanas dziesmas (t.i., The Doors)). Īpašniekiem, protams, jāpieslīpējas un jāiestrādājas, bet es tur iešu vēl, pat ja alus ir beidzies un karpelīši cepas stundu.
Mēneša meh: brančs Cepienā. 9 eiro branča galds dieezgan nabadzīgs (ja salīdzina ar Innocent, piemēram, vai Spārnos), respektīvi, daži silti ēdieni un daži majonēžaini salāti, tāpēc, to ieraugot, uzreiz jāapgreidojas uz sudraba branču par 14 eiro, kas ir ok (ļoti garšīgi biešu salāti un foršas kanēļmaizītes; kad jau esi pieēdies līdz ausīm, pēkšņi uzrodas arī falafeli), bet uz visu galdiņu viena puslitra ūdens karafe, kura nekad nepapildinās, kā arī komplektā viena vienīga kafija (kas, protams, saprotami, bet nacbib vēlajās brokastīs to varēja trekterēt krūžu krūzēm). Līkumu nemetīšu, bet arī rindā nestāšos, lai turpat brokastotu drīzumā.

Nav komentāru: