2016-05-30

Sīzifa akmens.

Drīz sākšu makšķerēt vai lasīt pudeles cerībā uziet zelta zivtiņu vai Džinu, kas piepildīs manu kvēlāko vēlēšanos – normālu, kvalitatīvu miegu.

Reizēm es nesaprotu, kā joprojām spēju funkcionēt. Reizēm burtiski gribas sev noplēst no sejas ādu, lai pēc tam ar pirkstiem kaut kā aizurbtos līdz smadzenēm un pieskārtos miega punktam, kuru es jūtu pulsējam galvā kā tādu sāpīgu vāti, bet nespēju aizsniegt, lai saārstētu.

3 komentāri:

Anonīms teica...

Mjā, es tevi ļoti labi saprotu. Nesaprotu, kas notiek ar miega kvalitāti pēdējā laikā :(

Anonīms teica...

Man kvalitatīva miega nav bijis 2 gadus - kopš darba dēļ nācās sākt celties piecos. Pat ja laicīgi aizeju gulēt, tāpat miegs ir draņķīgs, jo kaut kur zemapziņa ir nepārtrauktā stresā, ka aizgulēšos.

Pēc tam forši ir darbā sēdēt un lasīt visādos medicīnas žurnālos neskaitāmus rakstus par to, cik svarīgi ir gulēt tās 7-8 stundas diennaktī, lai nenomirtu ar miljons briesmīgām kaitēm!

Līva

Guna teica...

Man kvalitatīva miega nav vismaz 10 gadus, bet pēdējos 5 tas ir pilnīgs vājprāts. Turklāt es sev dodu iespēju gulēt 8 stundas, vienīgi aizmigšana aizņem vismaz stundu (jo smadzenes atsakās izslēgties), rotēšana pa gultu nakts vidū vēl kādu stundu, kā arī pamošanās pirms modinātāja (krietni) ir regulāra parādība. + vēl tās briesmas, ka mans organisms nesaprot konceptu 'snauda'. Ir tikai milzīgs nogurums bez miega.