2016-12-11

Zeltmatītes krahs

Cik briesmīgi, ka dzīvē joprojām jāklausās tādos neaicinātos tekstos kā cik esmu runājis ar saviem draugiem, nevienam nepatīk īsi mati sievietēm. Ak, patriarhija, tev ir viedoklis par visu. Ak, patriarhija, tu joprojām domā, ka tavam viedoklim ir kaut kāds svars. 

5 komentāri:

Anonīms teica...

nē, nozīmes tam nav. bet jā, es arī gribu, lai meitenei mati ir garāki nekā kaimiņu Armandam. tas laikam ir baigi primitīvā līmenī, bet ir.

Guna teica...

Gribēt nav slikti, bet daudzkārt postulēt, ka to grib VISI un ka matu mērķis vispār ir saistīts ar izpatikšanu vīriešiem (varbūt ka tas darīts ar tieši pretēju nolūku, t.i., novērst no sevis jebkādu uzmanību), ir tas, pret ko es vēršos.

Anonīms teica...

"Cik esmu runājis ar saviem draugiem, nevienam nepatīk īsi mati sievietēm."

Jā, jo sievietes mati patiesībā ir domāti vīriešu estētiskajam baudījumam. Un vispār - kas tas par pasīvi agresīvu (vai varbūt tieši pretēji - gļēvulīgu) runas veidu? Esi tad godīgs un saki, ka TEV nepatīk, nevis pļerini kaut ko par saviem draugiem.

Vispār varētu sākt aizdomāties par to, kāpēc tik traki dažus vīriešus uztrauc tie īsie mati. Varbūt viņiem paliek bail, saprotot, ka ar tiem "kaimiņu Armanda" matiem meitene tomēr izskatās labi, viņam arī patiesībā patīk, bet, tā kā viņa izskatās pēc "kaimiņu Armanda" un, protams, "no homo" (dies' pas', ko vēl citi padomās, ja teikšu, ka ir labi?), tad jāsaka, ka tomēr izskatās slikti?*

Besī.

Līva

*Totāls nonsenss, protams, bet loģika aptuveni tikpat laba kā "sievietes matiem jābūt gariem" gadījumā.

Guna teica...

Nē, nē, tas nav gļēvulīgs aizslietnis, tas ir garās diskusijās izspriests, tajās iesaistoties visiem pasaules vīriešiem! Un tāpēc tā tam būs būt & sievietēm jāklausās, jo viņām vajag darīt tieši tā, lai patiktu vīriešiem!

Man arī ir visādi viedokļi. Dažus es vienkārši izvēlos neizpaust, jo vienkārši nevajag.

Anonīms teica...

bet tas taču ir kaut kādos instinktu līmeņos. varēja būt arī otrādi, nez:D