2017-10-12

Neizgulēšanās

Man sāk rasties aizdomas, ka esmu tikusi ģenētiski modificēta un savā īpašumā kādā brīdī ieguvusi lāča gēnu. Kad, lūdzu, varēs uzsākt hibernāciju?

2 komentāri:

Anonīms teica...

Sakarā ar hronisku nogurumu, kas bija novērojams, kad gāju gulēt kā pagadās (lasi: parasti super vēlu) es pieteicu sev ultimātu un tagad katru vakaru eju gulēt vienā un tajā pašā laikā (agrāk var, vēlāk - nē).

Jau iepriekš biju tā darījis, bet kādā brīdī tas nojūk/apnīk.

Pagaidām gan strikti turos.

Problēma rodas tajā, ka šādi darot nevar teikt, ka miegs būtu 100% kvalitatīvs, pa nakti pamostos X reizes. Dažreiz, dažreiz 2 vai 3. Aizmigt pēc tam ne vienmēr sanāk tik ātri kā gribētos. Un tad jau rīts ir klāt.
Nu un skaidrs, ka bezjēdzīgā laika grozīšana par 1 stundu, kas atkal jau tuvojas, sačakarēs visu režīmu.

Vēl mīnuss, ka parasti agri sanāk pamosties arī brīvdienās, kad it kā nekas netraucē gulēt ilgāk. Bet nu nesanāk.

Otra lieta, ko sev pagaidām aizliedzu ir kafija. Nospriedu, ka līdz nākamajam atvaļinājumam (ha ha..........) nedzeršu to, lai tur vai kas. Pagaidām turos. Pašreiz dzeru dažādas tējas.

V.

Guna teica...

Man ar gulētiešanu nav īsti problēmu, šobrīd mani satrauc tas, ka es guļu līdz deviņiem rītā (kas man ir ļoti netipiski), bet astoņos vakarā jau esmu gatava migt ciet atkal. Un vienos dienā. Visu laiku principā. Konstanti gribas būt miega stāvoklī.

Gulētiešana vienā laikā ir laba štelle, jā, man gan arī patīk tā agrā celšanās brīvdienās. Piecelties kādos pusastoņos sestdienā ir pats labumiņš, visa diena priekšā!