2019-10-04

Neattapība

Pārnāc mājās, nosaldē rokas un kājas, tikai tad atceries, ka vari ieslēgt apkuri, ka vari to slēgāt iekšā un ārā, cik tik uziet, jo esi apkures katla pavēlniece! 

2 komentāri:

Anonīms teica...

Man te savukārt tāds sakāmais - tiku pie jauna kolēģa, cik nu jauna, strādā jau kādu laiku pie mums, bet jauns tādā ziņā, ka tika pārsēdināts brīvajā vietā man pie blakus galda(kā teica boss, lai pārstātu nodarboties ar muļķībām). Tad nu lūk, viss ok, bet 1 lieta kaitina - kā var REGULĀRI kaut ko ēst ???????? Tas ir kaut kāds wtf - viņam atvilktnē ir kaut kas, nezinu pat ko viņš tur ēd, kaut kādi cepumi vai kaut kas, kas tiek ēsti ar apskaužamu regularitāti, es to varētu saprast, ja cilvēks neiet pusdienās, bet nu viņš iet arī pusdienot.

Pie tam ēd viņš izteikti mākslinieciski, it kā mēģina to darīt super klusu un lēni, bet tas visu pasākumu tikai izvērš par šovu, no malas izskatās diezgan pabriesmīgi. Ja jau tā gribās RĪT, tad paņem uzreiz 20 vai cik tur tos cepumus un apēd normāli, nevis tā kā viņš to dara. :( Tas notiek katru dienu, regulāri, 2-3 reizes dienā obligāti.

V.

Guna teica...

Es arī visu laiku kaut ko ēdu un cenšos to darīt nemanāmi, lai nebūtu jācienā kolēģi. :D

Bet ko lai dara, ja gribas našķīšus?