2010-02-28

Balsošana var sākties!

Jo Eirovīzija vairs neesot nekāds balagāns, bet nopietns konkurss, haha. 1. Mūzikas pasaulē tā gan laikam ir pašnāvība atzīt to, ka Eirovīzijā bija patiešām mīlīga dziesma, ko turklāt izpilda ex-grupas "Prego" dalībnieks I.Grīsliņš-Grīslis, bet "Because I love you" tiešām bija jaukākais, kas dzirdēts Latvijas mūzikas scēnā ilgā laika posmā. Nezinu, kāpēc, bet man šī dziesma atgādina Ērika Kleptona "Believe in life", nu, tāda pozitīva un burvīga. Protams, Eirovīzijā tāda lieta droši vien nepavilktos, bet ko gan viņi saprot? 2. Vēl man nebija skaidrs, kādēļ H2O ieguva tikai 9. (?) vietu, jo tur bija tik himnisks piedziedājums, tāds ļoti, ļoti piepildīts. Protams, sākums diezgan sūds, kā arī tas bungu soliņš man bijis, nebijis, bet īstenībā šitā dziesma bija mans otrs favorīts. 3. Lauris Reiniks. Tev vairs nav 25! Katru gadu viens un tas pats, tas taurenis, džīzas, nē, nē, nē! 4. Ir jau tā, ka Donam ir laba balss, tas ir jāatzīst. Dziesma gan man likās mazliet fail, lai gan, ja novāktu tās fona vistiņas (nu, nav tas nekāds Lielvārdes violetais koris ar "Bitītēm"), iedotu pavadošo grupu tādu, lietas būtu labākas. 5. Protams, Aisha. Vienīgais, ko es no šīs dziesmas atceros, ir "die". Vai es gribu Eirovīzijā sniegt mesidžu par miršanu? Nē! Gan jau viņa tur vinnēs (em, NĒ?). Varbūt skandināvu feministes apvainosies par "Mr.God" lietu. 6. Kurš cilvēks vispār vēl BALSO? Kāpēc? Kāpēc? Kāpēc?

4 komentāri:

Anonīms teica...

Māsa, Tu esi forša!
/a

Anonīms teica...

es biju pārteigta, ka man šī eirovīzijas skatīšanās nesagādāja pilnīgi nekādas emocijas.
nu, protams, bija jau visu tie ''wtf, kas viņam/viņai mugurā'' un tā tālāk, bet nu es biju gaidījusi ko vairāk.

bet mana vismīlākā epizode bija, kad runāja par fomina un kleina uzstāšanos eirovīzijas pusfinālā un tas komentētājs pateica ''bet eirovīzijas skatītāji mūs nesaprata, un mūsu dziesma par laimi finālā neiekluva''. man pagāja kādas vairākas minūtes, kamēr es sapratu, ka ''par laimi'' bija domāts dziesmas nosaukums.

bet nu tajā tavā 1. punktā es tev galīgi nepiekrītu, jo tā dziesma man šķita vispār nenormāli vāja un kaitināja visvairāk no visām.
drīzāk man atgādināja http://www.youtube.com/watch?v=fzllVlzzeuo

bet nu vispār, mums kaut kad derētu kāds bonīšvakars.

/dita

Guna teica...

Es skatījos ar Asni un Lauru, viņas arī to "par laimi" lietu nesaprata (tas ir, saprata tāpat kā tu), es viņām izskaidroju, jo, būdama lielākā F&K fane, uzreiz sapratu, kā un kas tur domāts!

Mēs ar Lauru esam par Grīsniņu-Grīsli!

Un Kristīnai Zaharovai bija labs tērps, hahaha!

Anonīms teica...

o jā, tās džinsu bikses un baltais tīkliņ ... kaut kas?! hahhaha.
un lauris jau arī apģērbies kā fidels kastro.