2010-10-29

A whole new thing.

Marianna dievina gaļu. Es dzīvniekus neēdu.
Es pielūdzu cukuru. Marianna balto nāvi nelieto.

Kad viendien kārtējo reizi gaudos par to, ka nespēju bez cukuriņa dzīvot, M teica, ka tas īstenībā esot easy-peasy, bet viņa toties nevarot bez gaļas. Es savukārt attraucu, ka man neēst cukuru būtu daudz grūtāk nekā viņai - gaļu. Un tad M gluži kā Bārnijs iesaucās: "Challenge accepted!" (labi, tā īstenībā nebija, bet varēja arī būt, ja viņa skatītos HIMYM), un mēs norunājām, ka vienu mēnesi es neēdīšu cukuru, savukārt Marianna atturēsies no gaļas (zivis gan tiek atļautas, bet ar noteikumu, ka M uz uni nestieps šprotu konservus un rolmopšus, lai saudzētu mūsu degunus).

Ar vārdu cukurs tiek apzīmēti visi izstrādājumi, kas satur cukuru "nedabiskā" veidā (tātad augļi ir atļauti, un, jo M drīkst zivis, es drīkstu alkoholu) - ardievu, pašceptie mafini, cepumiņi, ŠOKOLĀDE utt. (kūkas un bulciņas, un saldējums uz mani vairs tāpat neattiecas), ievārījuma burkas, auzu jogurtiņi, saldā čili mērce un citas lietiņas, kuras varētu trāpīties man ceļā. Būs traki!

Sākums: 1. novembris
Beigas: 30. novembris
Ja viens no dalībniekiem pārkāpj noteikumus (kas gan ir uz katra dalībnieka godaprāta), tad izmaksā otram dalībniekam Laimīgo stundu "Paldies dievam, piektdiena ir klāt". Ja abi dalībnieki varonīgi iztur līdz galam, tad neviens nevienam neko neizmaksā.


5 komentāri:

Anonīms teica...

"Vīrietis", kurš neād gaļu, bet mīl saldumus. OMFG

Guna teica...

?

Manna teica...

LOOOL
ko?
vīrietis? :D

Anonīms teica...

Gunnnnā, vai ir kas tāds, ko tu mums vēlētos atklāt?

/Dita

Guna teica...

Vai tad es jums nepateicu, ka īstenībā esmu vīrietis? Ups, laikam piemirsās kaut kā vislaik.