2010-11-03

The banana joke.

Visu mūžu esmu banānus lobījusi no tā gala, kur melnumiņš ir, respektīvi, tās vietas, kura nav ķekars. Un man likās, ka tas nu ir tas īstais veids, kā TO darīt, jo visi tā darīja - vai nu nokoda to melno kļocku (kā mērkaķi), kas gan bija negaršīgi, jo miza sīva, vai nu tā kā grieza banānu ar katru roku uz savu pusi, līdz kaut kur iesprāga miza (es parasti preferēju šo variantu).
Bet tad vienu dienu es skatījos "The Bachelor Pad" (un tas ir pat ļoti izklaidējoši), un tur čalis atdarīja banānu mums ierastajā veidā, bet dūda viena iesaucās: "Wtf, čali, ko tur dari, kāpēc tik tizli banānu ēd, tā taču neviens nedara?! Jāņem ir no tā kātiņa un jāloba!"

Man, protams, bija wtf sejas izteiksme, bet nesen es šito lietu izmēģināju. Jāsaka, tas tiešām ir vienkāršāk (kāpēc gan es nekad par to nebiju iedomājusies?) un vieglāk, tomēr ir arī mīnuss - ir vairāk "banāndiegu", kurus ēst es negribu, bet rokās turēt arī ne. Tagad nezinu, kā man būt. Vot, dzīves lielās dilemmas.

5 komentāri:

Dac' teica...

nekad nebiju iedomājusies, ka varētu būt tāds "pareizais" banāna lobīšanas veids ;D vienīgais nekad neesmu sapratusi tos, kas atver tā gareniski un ēd ar KAROTI!
agrāk es arī vienmēr kodu nost to melno, bet tagad tā saprotu, ka esmu nemanāmi pārgājusi uz ērtāko un pareizāko veidu, wuhūū (;

Guna teica...

Kāpēc lai kāds ēstu banānu ar karoti? :D Tas gan ir pārāk dīvaini!

Dac' teica...

VAI NE! Bet, goda vārds, ir cilvēki, kas tā dara un domā, ka tas ir normāli :D

Anonīms teica...

Šito es zināju.
Man jau kaut kad kāds par to aizrādīja, tagad es vienmēr no ķekargala taisu vaļā.

Bet par tām karotēm - atceros, ka, vairak gan bērnībā, es kivi visu laiku ēdu uz pusēm pārgrieztu un ar karoti grebu āra to mīkstumu (atcerējos, ka zivs san-skolā kivi ar visu mizu ēda), un vēl vārītām olām man patika nolobīt čaumalu tikai vienā galā un ar karoti izēst tukšu, tā lai čaumala paliek vesela kā tāds trauks.

Bet tagad es jau esmu pieaudzis cilvēks un ar ēdienu nemāžojos.

p.s. tu esi dzirdējusi kaut ko par ceptu olu zupām? Es atcerējos, ka pie Justīnes mājās mēs tādu ēdām un bija liels wtf moments + viņa bija pārteigta, ka neviens cits tādas zupas mājās netaisot. Varbūt tā tikai tāda Kandavas lieta, hahaha.
(Tā zupa bija kā jau zupa, tikai vārot beigās pievienoja uz pannas iepriekš sacepas olas)

Ajjjjj, baigās ēdiendīvainības te jau panesās.

/Dita

Guna teica...

Kivi es arī tā darīju agrāk, nē, manuprāt, es arī tagad mēdzu ar karoti ēst! Varbūt arī nē, neesmu piefiksējusi!
Dailes teātrī augļu kokteilī kivi blenderē ar visu mizu, tas nav garšīgi.

Par olu zupām es biju reiz dzirdējusi, un man tas šķita dīvaini!