2011-01-29

Parce que c'est toi.

Jaunajā "Santā" ir intervija ar Lilitu un Valdi Zatleriem. Nu, jo februāris it kā mīlestības mēnesis un tā, un intervijā viņi stāsta par savu lielo mīlestību.
Mazliet jocīgi ir tas, ka fotogrāfijās, kamēr Valdis lūkojas uz Lilitu & ir tāds mīlestības pilns, viņa sieviņa pozē, skatīdamās tieši kamerā un cenzdamās parādīt it kā tādu maigu smaidu, bet izskatās vienalga dusmīga un skarba (vajadzētu privātstundas pie Tyra Banks, kas iemācītu "smizing"). Nezinu, varbūt fotogrāfa vaina, bet šajās bildēs Valdis ir mazais trusītis, savukārt Lilita - viņa kundze. Kaut kā tās neizstaro vienlīdzību.
Vēl arī interesanti, ka V stāsta, ka abi esot minimālisti, viņiem daudz nevajagot un tamlīdzīgi, bet man uzreiz nāk prātā tā aina, kad lidmašīnai nācās 2h gaidīt, kamēr prezidenta kundze iepirksies kaut kādās tur ārzemītēs, kur abi bija devušies komandējumā.
Vai arī moments, kurā L stāsta, ka necenšoties V izmainīt. Tomēr pirms kāda laika, šķiet, "Sestdienā" bija raksts, kurā kāds teicās dzirdējis, kā Lilita savam vīram esot uzkliegusi, ka šis "kā lācis velkas" vai kaut ko tamlīdzīgu. Protams, nevienam jau pierādījumu audio un video formā nav, tā ka nevar sacīt, ka tas patiesi ir noticis.
Kaut kas tajā intervijā nebija riktīgi. Man vienkārši viņu tēli absolūti nesaistās ar to, ko L&V stāstīja. Bet ko gan es zinu.

Nav komentāru: