2010-08-21

Fall schedule.

Nāk ruden(i)s ar joni, un tas nozīmē tikai vienu (patiesībā jau vēl visu ko citu, bet tas nav tik svarīgi): SERIĀLI IR KLĀT! Beigsies beidzot nīkuļbūšana, kad rāda tikai Hannah Montana un Jersey Shore (kurus es, protams, skatos). Apskatījos visādus internetus, noskaidroju, kuri seriālīši ir atjaunoti, kuri atcelti, kādi jauni "pacelti", kas man varētu interesēt, un sanāca atkal ne īpaši maz.
  1. America's Next Top Model
  2. Hellcats
  3. The Vampire Diaries
  4. 90210
  5. Gossip Girl
  6. One Tree Hill
  7. Life Unexpected
  8. Parenthood
  9. How I Met Your Mother
  10. Rules of Engagement
  11. Mike & Molly
  12. Glee
  13. Raising Hope
  14. Running Wilde
  15. Hell's Kitchen
  16. The Middle
  17. Better With You
  18. Modern Family
  19. Cougar Town
  20. My Generation
  21. The Big Bang Theory
  22. S#*! My Dad Says
  23. Outsourced
  24. No Ordinary Family
Pagājušajā sezonā, manuprāt, bija mazāk, vismaz sākumā noteikti. Protams, diezgan daudz jaunumu ir, tātad teorētiski man varētu nepatikt, līdz ar to atkrist, taču tā parasti nenotiek. Turklāt, iespējams, ir palicis kaut kas nepierakstīs, neatklāts, kas pievienosies sarakstiņam.  Lol jau tas, ka viss, ko es skatos ir kaut kādi sitcom'i, romcom'i vai sparkly dramas, iespējams, mēģināšu kādu legal drama paskatīties, bet tad jau redzēs.

Laikam labi vien ir, ka man nav dzīves (un būs četras brīvdienas nedēļā), jo atteikties no seriāliem es gan negribētu, kas neizbēgami notiktu, ja man visu laiku būtu kaut kas cits foršs jādara, piemēram, ballītes un tā. Vispār jau šo var uztvert kā patstāvīgās studijas, ne? I mean, es taču uzlaboju savas klausīšanās prasmes, vēroju akcentus un iemācos jaunus vārdus. Kādus, tas taču nav īpaši svarīgi.


1 komentārs:

Anonīms teica...

nu, man puse noderīgu vārdu nākusi no angļu valodas seriāliem. turklāt, tā kā pailgu laiku skatīšanās notika Zviedrijā (kur ir oriģinālvalodā ar titriem), iemācījos arī zviedriski :)

un tieši tā - vajag dažādību; kaut ko par juristiem, policistiem, ārstiem utt. ļoti paplašina vārdu krājumu :)